If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз честно казано доста италианки съм пробвал до сега и на неудобен салон не съм се натъквал. Но си зависи от човека и предпочитанията де. Щото има по-едрички хора, на които не им е комфортно в такова Рекаро и ги ръби.
Иначе имам салон от старата ми 146, който е почти без никакви забележки и се нуждае само от едно пране, че си прашлясва на село. Ако имаш интерес пиши ще се разберем за цена на мен и без друго не ми трябва, но имай предвид, че е от сивите плюшени от боксерите 95-96 г.
Много благодаря за предложението, ама след като видях това якото Рекаро ми се иска да си намеря такова, та дори и само за отпред. Много удобно ми изглежда, а аз много обичам салони с по-голяма странична опора. Защото като се поотпусна с Ti-ката предполагам ще си я карам подобаващо бързо в завоите. Единствените ми опасения са, че няма да намеря подобно салонче много лесно
Това Рекаро точно е уникално. Като седнеш и те обхваща отвсякъде, удобно, бе голям кеф. За визията въобще не коментирам - без да казвам силна дума това е един от най-красивите салони за лек автомобил въобще. Отдавна да съм боднал такова ако не държах интериора да си ми е заводски.
Иначе може и да ти отнеме време, защото са редки сравнително, но си струва да потърсиш. Като жокер мога да ти кажа от кои точно коли да го търсиш. Категорично Ланча Делта 2-ра серия с 4-ри врати (освен ако не искаш да преправяш релси, макар че за този салон си струва ), като модификациите са следните:
-2.0 Turbo
-2.0 16v
-1.8 16v V.V.T.
, като при последните 2 е според нивото на оборудване, но се срещат. Това за 4-вратите. При 2-вратите съм го срещал дори и на turbodiesel.
Успех с търсенето!
Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex
Това Рекаро точно е уникално. Като седнеш и те обхваща отвсякъде, удобно, бе голям кеф. За визията въобще не коментирам - без да казвам силна дума това е един от най-красивите салони за лек автомобил въобще. Отдавна да съм боднал такова ако не държах интериора да си ми е заводски.
Иначе може и да ти отнеме време, защото са редки сравнително, но си струва да потърсиш. Като жокер мога да ти кажа от кои точно коли да го търсиш. Категорично Ланча Делта 2-ра серия с 4-ри врати (освен ако не искаш да преправяш релси, макар че за този салон си струва ), като модификациите са следните:
-2.0 Turbo
-2.0 16v
-1.8 16v V.V.T.
, като при последните 2 е според нивото на оборудване, но се срещат. Това за 4-вратите. При 2-вратите съм го срещал дори и на turbodiesel.
Успех с търсенето!
Comment